Az Instagram játékban való részvétellel elfogadod jelen Játékszabályzatot. Az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át (Adatvédelmi nyilatkozat).

JÁTÉKSZABÁLY

A HYAMATRIX Kft. által indított tombola és nyereményjáték („Játék”) a dermaline.co.hu instagram oldalán érhető el. A Játék alapja, hogy a játékosok megadott bejegyzéseket, posztokat, sztorikat vagy hozzászólásokat kedveljenek, megosszanak vagy hozzászóljanak egy bejegyzéshez az oldalon vagy az idővonalon. A játék nyereményeit az idővonalon egy bejegyzésben, sztoriban vagy hozzászólásban a dermaline.co.hu  instagram oldalon teszi közzé.

A játék időtartamát és a sorsolás időpontját a dermaline.co.hu  instagram oldalon tesszük közzé, a sorsolásra a Hyamatrix Kft. által megjelölt időben és módon kerül sor.

1. A JÁTÉKBAN/TOMBOLÁBAN VALÓ RÉSZVÉTEL

1.1 A Játék meghirdetője és szervezője: Hyamatrix Kft.
A Hyamatrix Kft. elérhetősége: info@hyamatrix.eu

1.2 A Játékban/tombolában való részvételnek vásárlás, valamint a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvényben meghatározott egyéb feltétel nem képezi az előfeltételét.
A Játékban való részvételre és nyereményre csak az a személy jogosult, aki a dermaline.co.hu idővonalra kiírt bejegyzésben, posztban, hozzászólásban a megadott feltételeket teljesíti, elolvasta illetve tudomásul vette ezen Játékszabályt – illetve annak minden feltételét elfogadja.

1.3 A Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek, kivéve a Hyamatrix Kft, alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói, valamint az Instagram Játék szervezésében közreműködő alvállalkozók és ezen személyek közeli hozzátartozói (Ptk. 685 § b) pont)(„Játékos”).

1.4 A Játékban való részvétel önkéntes. A Játékban való részvétel feltételei:
– a Játékos az 1.3 pont feltételeinek megfelelő természetes személy;
– a Játékos rendelkezikInstagram (Facebook) hozzáféréssel és e-mail címmel;
– a Játékos a kedveli (“like-olja”) a megadott bejegyzést, posztot vagy egyéb hozzászólást.
– a Játékos minden egyéb feltételnek megfelel, amit a dermaline.co.hu  az idővonalán meghatároz.

2. ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK

2.1 A játékos a játékban való részvétellel elfogadja a dermaline.co.hu honlapon közzétett „Adatvédelmi nyilatkozatot”.

2.2 A dermaline.co.hu  az idővonalán megjelent játékokhoz/tombolákhoz gyűjtött adatokat tárolja – a tárolt adatokból sorsol és a nyertest a megadott adatai alapján próbálja meg elérni – harmadik fél számára azonban semmilyen adatot NEM ad ki!
Amennyiben a Nyertes a számára kiküldött Instagram / Facebook értesítésre három munkanapon belül nem reagál, úgy a Hyamatrix Kft. megismétli a sorsolást és értesíti a régi nyertest, hogy nyertes státusza törlésre került.
Egyéb rendelkezések:
– 14 éven aluliak nem vehetnek részt a játékban,
– csak Magyarországi játékosok játszhatnak,
–– a játék / tombola nyertesét (nyerteseit) a dermaline.co.hu Facebook / Instagram oldalon külön posztban tesszük közzé, illetve a Nyertest az Instagram elérhetőségére küldött üzeneten keresztül értesítjük
– a nyertesről készült fényképet vagy videó anyagot – a nyertes írásos beleegyezésével – a dermaline.co.hu közzéteheti az idővonalon,
– a játék/tombola az Instagram vagy Facebook idővonalon kerül megrendezésre, de az Instagramnak / Facebooknak vagy más Facebookhoz köthető cégnek/vállalkozásnak nincs köze hozzá, felelősséggel nem tartozik a játék/tombola megrendezéséért.

3. NYERTES ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE:

3.1 A Játék nyerteseit a Hyamatrix Kft. Instagram vagy Facebook privát üzenetben tájékoztatja. A nyereményt a sikeres kapcsolatfelvétel alatt egyeztetett címre a Hyamatrix Kft. saját költségén postázza.

3.2 A nyertesnek igazolnia kell személyazonosságát arra alkalmas személyi okmányával. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyeremény átvételére (nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre) csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

3.3 A nyeremény más termékre nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át. A Hyamatrix Kft. fenntartja a jogot, hogy amennyiben az adott nyeremény a készletből esetleg már nem elérhető, a nyereményt (nyereményeket) egyéb, hasonló értékű és fajtájú nyereményekkel helyettesítse.

0
    Kosár
    Jelenleg üres a kosaradVásárlás folytatása
      Számítsa ki a szállítást